052 44 43 05
Garage Verheyden, Huivelde 20, 9240 Zele
Boek uw onderhoud

Onderhoud auto’s alle merken bij Garage Verheyden

Bespaar niet op het onderhoud van uw auto

Schuift u het onderhoud van uw wagen soms op de lange termijn?

Geen goed idee, want regelmatig onderhoud geeft uw wagen een langer leven en voorkomt vervelende pannes. Er zijn nu eenmaal bepaalde onderdelen zoals filters, remblokjes en banden die door gebruik verslijten. Andere onderdelen moeten dan weer regelmatig gecontroleerd worden om uw veiligheid te waarborgen, denk bijvoorbeeld aan schokdempers, remschijven, distributieriem ed.

Hoe vaak uw wagen op onderhoud moet, is afhankelijk van een aantal factoren zoals de leeftijd van de wagen, het aantal kilometers en uw rijstijl. Een jaarlijks onderhoud is een goede basis tenzij u veel kilometers doet, dan moet het sneller.

Regelmatig onderhoud zal u op lange termijn geld besparen. Uw wagen gaat immers langer mee, zal minder verbruiken en u voorkomt ergere problemen. Remblokjes vervangen is bv niet zo’n grote investering maar als u te lang met versleten remblokjes blijft rijden zal uw garagist op termijn ook de remschijven moeten vervangen wat een aanzienlijk hogere kost is.

Garage Verheyden streeft steeds naar een langetermijnrelatie. Hoe beter wij de geschiedenis van uw wagen kennen, hoe beter wij u kunnen helpen gebreken en zware kosten te voorkomen.

Banden
Diagnose
Onderhoud
Carrosserie & Ruiten
Technische controle

Herstellen of vervangen

Een onderdeel dat faalt hoeft niet altijd vervangen te worden, wij bekijken steeds eerst alle mogelijke oplossingen. Een foutmelding op de versnellingsbak bijvoorbeeld zullen wij altijd eerst verder analyseren. Mogelijk is die versnellingsbak inderdaad aan vervanging toe maar in sommige gevallen moet er enkel een sensor vervangen worden en kunnen wij u een hoop geld besparen. Wij vervangen enkel indien nodig!

Heeft u toch een nieuw onderdeel nodig dan hebt u steeds de keuze tussen de originele onderdelen van uw automerk of een kwalitatief gelijkwaardig onderdeel van Bosch aan een gunstiger tarief.

 

Onderhoud auto’s alle merken

Sinds 2012 zijn wij onafhankelijk garagist en kan u bij ons terecht voor onderhoud en herstelling van elk merk. Onze ervaren en vakbekwame mensen volgen regelmatig opleidingen zodat wij uw wagen steeds optimaal kunnen herstellen en onderhouden.

We zetten ook in op geavanceerde apparatuur waardoor wij snel en efficiënt een diagnose kunnen stellen. Deze apparatuur heeft ook alle nodige functies die horen bij een modern motormanagement, zoals het resetten van servicemelders en waarschuwingssystemen, beheer van electronische bandenspanningsmeters, enz.

 

Herstellingen na ongeval

Een ongeval brengt altijd een hoop werk met zich mee, zelfs als u niet in fout bent. Garage Verheyden staat u graag bij in het oplossen van die problemen. Wij assisteren u als de expert de schade komt opnemen en volgen uw dossier op tot uw wagen volledig hersteld is.

Voor het herstellen van uw carrosserie werken wij samen met erkende carrossiers in de nabije omgeving, zij herstellen vakkundig het koetswerk van uw wagen.

Heeft u nog vragen of wil u graag een afspraak maken voor een onderhoud, contacteer ons dan via ons formulier, via e-mail of via ons tel. 052 44 43 05.

onderhoud-bottom

ONZE OPENINGSUREN
Maandag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zaterdag
Enkel showroom op afspraak
Zondag
Gesloten

ONZE COORDINATEN
Garage Joeri Verheyden
Huivelde 20, 9240 Zele
052 44 43 05


© 2024 Garage Verheyden