052 44 43 05
Garage Verheyden, Huivelde 20, 9240 Zele
Boek uw onderhoud

Nieuwe wagen kopen? Garage Verheyden helpt u de juiste keuze te maken.

Een nieuwe wagen kopen is steeds een hele investering en dus ook een serieuze zaak waarbij u beter niet over één nacht ijs gaat.

Garage Verheyden helpt u graag met het maken van de juiste keuze en begeleidt u doorheen het volledig koopproces. De mogelijkheden zijn immers enorm maar de keuzes die u maakt, hebben vaak ook een impact op het kostenplaatje.

Wat voor auto hebt u nodig?

We hebben allemaal wel eens dromen en fantasieën als het over auto’s gaat, maar een betere vraag is wat voor type wagen u nodig hebt? Heeft u een groot gezin, dan zal een sportwagen immers niet echt een praktische keuze zijn.

Vragen die aan de basis liggen van een goede keuze:

  • hoeveel personen wilt u vervoeren?
  • heeft u een hond die veilig moet kunnen meerijden?
  • hoeveel kilometer rijdt u per jaar?
  • welk budget wenst u te besteden?
  • ….

Kies de juiste brandstof

Een tweede belangrijke keuze is de brandstof. We denken daarbij in de eerste plaats aan benzine, diesel of gas, maar u kan ook kiezen voor een elektrische of hybride wagen. Doet u vooral lange afstanden, dan is een dieselwagen nog steeds de zuinigste en duurzaamste oplossing. Legt u vooral korte trajecten af dan is een elektrische of hybridewagen mogelijk een goede aankoop. De hogere aankoopprijs wordt dan gecompenseerd door de lagere verbruikskosten.

Wij vergelijken graag alle voor- en nadelen van zowel de klassieke als innovatieve oplossingen op basis van uw situatie.

Bijkomende kosten

Bij het bepalen van uw budget, houdt u best ook rekening met de bijkomende kosten. Zowel wat betreft brandstof, onderhoud als banden kan de keuze voor een bepaald merk of type een groot verschil maken.

Denk daarnaast ook nog aan:

  • belasting op inverkeerstelling, een éénmalige taks, te betalen bij de inschrijving van uw wagen
  • verkeersbelasting, een jaarlijks terugkerende kost, berekend op basis van het fiscaal vermogen, de leeftijd en CO2-uitstoot van uw auto
  • verplichte verzekering

Overname van uw oude wagen

Mag uw oude wagen verkocht worden dan helpt Garage Verheyden u graag met de overname. We controleren de waarde van uw wagen en leggen contact met de juiste partij om uw wagen over te nemen aan een marktconforme prijs.

Advies en begeleiding

Heeft u beslist welk type wagen u wil aanschaffen, dan maken we een afspraak bij de dealer voor een bezoek en een proefrit.

Als ervaren garagist helpen we u graag bij de onderhandelingen zodat alles duidelijk besproken en schriftelijk vastgelegd is.

Na de aankoop blijven we uw wagen graag opvolgen en kan u steeds bij ons terecht voor onderhoud en herstelling.

nieuw-bottom

 

 

Kunnen wij u helpen bij de aankoop van uw nieuwe wagen ?Contacteer ons via ons contactformulier, via mail of op tel. 052 44 43 05

 

ONZE OPENINGSUREN
Maandag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zaterdag
Enkel showroom op afspraak
Zondag
Gesloten

ONZE COORDINATEN
Garage Joeri Verheyden
Huivelde 20, 9240 Zele
052 44 43 05


© 2024 Garage Verheyden